• ☏ 06-82358112
 • [email protected]
 • Wat is dagbesteding ?

  Dagbesteding wil zeggen dat u overdag iets te doen hebt. Vaak gaan mensen overdag werken of naar school. Als u dat niet kunt, is er dagbesteding. Op de dagbesteding kunt u allerlei dingen doen. U kunt bijvoorbeeld in de tuin aan de slag, creatieve werkvormen, in een drukkerij werken of werken in een keuken waar u bakt en kookt. U kunt op bijna alle dagen naar de dagbesteding. Het is altijd overdag. In het weekend is er geen dagbesteding, dan kunt u andere dingen gaan doen.

  Wij bieden onze dagbesteding aan in samenwerking met andere zorgorganisaties in de regio. Dat betekend dat u via ons gebruik kunt maken van vele mogelijkheden voor dagbesteding. Mocht u een wens hebben voor de invulling van uw dagbesteding, neemt u dan gerust contact met ons op dan denken wij met u mee en proberen wij uw wens te realiseren.

  Wat is participatie ?

  Participatie staat voor meedoen aan het maatschappelijke leven. Andere namen hiervoor zijn maatschappelijke participatie, sociaal-culturele participatie, recreatieve participatie. Voorbeelden hiervan zijn : betaalde of onbetaalde arbeid, dagbesteding, mantelzorg, lidmaatschap van een sportclub, deelname aan culturele activiteiten, bezoek van een buurtcentrum.

  Wij kunnen u helpen om te participeren in het maatschappelijke leven. Hoe dat werkt ? Bel of mail ons vrijblijvend !